Disney промени хронологията си за филми на Marvel

Те сега ще излязат в кината на по-късни дати

19 октомври 2021
social
Снимка от БТА

Disney промени хронологията си за филми на Marvel за 2022 г. и след това. Развлекателната компания обяви множество промени в първоначалния си график, което означава, че различни филми на Marvel сега ще излязат в кината на по-късни дати. „Доктор Стрейндж“ - в който Бенедикт Къмбърбач ще повтори титулярната роля - сега ще излезе на 6 май, а не на 25 март, както първоначално беше планирано. „Тор: Любов и гръм“ на режисьора Тайка Уайтити е преместен от 6 май на 8 юли, докато очакваният с нетърпение „Черната пантера“ е изместен от 8 юли на 11 ноември.

„The Marvels“ - в който ще играят Бри Ларсън, Парк Со-Джун, Джуд Лоу и Коби Смълдърс - беше отложен до началото на 2023 г., докато „Човекът-мравка“ беше изместен от 17 февруари за 28 юли 2023 г.

Тимоти Шаламе приключи снимките за „Уонка“

 

Друг от най-очакваните филми на Дисни, новият „Индиана Джоунс“, е отложен с близо година. Проектът, в който Харисън Форд ще изпълни главната роля, все още не е получил официално заглавие и е преместен за 30 юни 2023 г. 79-годишният Харисън по-рано призна, че няма търпение да се върне към ролята.

Той каза: „Виждали сме как героят се развива и расте за определен период от време и е напълно подходящо и ОК да се върне отново със страхотен филм. За мен интересното в характера беше, че той надделя, че имаше смелост, че имаше остроумие, че имаше интелигентност, че беше уплашен и че все пак успя да оцелее."

Новини