Dolly Parton и Miley Cyrus изпълниха дуетна версия на „Wrecking Ball“

20 октомври 2023
Dolly Miley
Снимка от instagram.com/dollyparton

Dolly Parton и нейната кръщелница, Miley Cyrus, изпълниха дуетна версия на „Wrecking Ball“, която ще се появи в предстоящия албум на кънтри иконата, "Rockstar". 

Песента започва като традиционна балада за пиано, като Parton изпълнява първия куплет, след което  Miley се присъединява към нея за припева, където гласовете им се преплитат, преди да поеме водещата роля на следващия куплет. Песента завършва с намигване, когато двете забавят темпото на рок баладата, за да изпеят кратката фраза "I Will Always Love You" - препратка към един от най-големите хитове на Parton, увековечен от незабравимата Whitney Houston. 

„Спомням си, че първият път, когато чух „Wrecking Ball“, тя предизвика в мен същите чувства, както когато чух за първи път „I Will Always Love You“ на Whitney Houston“, каза Parton във видео в Instagram. „Шофирах, чух това и за малко да катастрофирам. И когато чух „Wrecking Ball“, за малко да се разбия отново. И когато започна припева си помислих: „Е, колко страхотна може да бъде една песен?““.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

„Израснах, правейки кавъри на песните на моята леля Dolly и е чест за мен да чуя тя да пее една от моите песни“, написа Cyrus в Instagram. „Обичам те, лельо Dolly! Толкова се радвам да добавя още едно сътрудничество под нашия блестящ (кожен) колан! Вече сме РОКЗВЕЗДИ! Можете да чуете толкова много сладост и любов в този запис. Радвам се да го споделя с всички". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Parton решила да включи песента в рок албума си, защото много я харесва, но и заради положителните отзиви, след като двете изпълняват парчето в новогодишното шоу на Miley в края на 2022 г. 

Parton обяви, че ще направи рок албум, след като миналата година беше въведена в Залата на славата на рокендрола. Първоначално тя не искаше да приеме честта, защото смяташе, че не е достойна за нея, тъй като е кънтри, а не рок звезда. После обаче се съгласи, като се зарече да запише рок албум. Досега тя издаде няколко песни от предстоящата колекция, включително “We Are the Champions” и “Hit Me With Your Best Shot”. 

"Rockstar" ще излезе на 17-и ноември.

Новини