Dua Lipa ще дебютира като актриса в новия филм “Барби”

04 април 2023
Dua Lipa
Снимка от БГНЕС

Dua Lipa ще дебютира като актриса в новия филм “Барби”, режисиран от Greta Gerwig. В социалните мрежи от екипа на продукцията разпространиха индивидуални постери за героите, от които става ясно, че британската суперзвезда с албански корени е част от актьорския състав. На снимката Dua Lipa носи синя перука, а до нея пише “тази Барби е русалка”. 

В лентата главните роли на Барби и Кен се изпълняват от Margot Robbie и Ryan Gosling. Според официалното описание на сюжета "след като е прокудена от “Барбиленд” заради това, че не е перфектната кукла, Барби отива в света на хората, за да търси щастието си”. 

За участието на певицата във филма се носят слухове от няколко месеца, но сега се потвърди и още една вълнуваща информация - Dua Lipa е записала няколко песни за саундтрака на продукцията. Това ще бъде първата нова солова музика от звездата, откакто през 2020 г. излезе албумът “Future Nostalgia”, превърнал се в безкраен извор на хитове. 

Премиерата на “Barbie” в кината е насрочена за месец юли. 

Известно е, че Dua Lipa участва и в още един филмов проект - шпионският трилър “Аргайл” с Henry Cavill. Все още не се знае обаче кога ще излезе той.

И докато певицата очевидно гради актьорска кариера, не е забравила за музиката, защото наскоро в интервю каза, че работи усилено по следващия си албум.  

 

Новини