Dua Lipa слага край на "тренировъчния сезон" с нов сингъл

25 януари 2024
Dua Lipa
Снимка от БГНЕС

Dua Lipa е овладяла до съвършенство изкуството да продължиш живота си след края на нещастна връзка. В дебютния си албум, тя изрита в ъгъла бившия си без да се замисли в “IDGAF”, след това го използва за пример какво не бива да се прави при раздяла в “New Rules”. Когато нов образ пропълзя до нея по време на ерата "Future Nostalgia", в песента си “Don’t Start Now” тя постави себе си на първо място. С предстоящия си трети албум на хоризонта, Lipa отново се подготвя да продължи нататък и да остави зад гърба си "тренировъчния сезон", който вече е надраснала. 

“Ходих на редица лоши срещи и последната просто преля чашата", споделя певицата в изявление за новия си сингъл “Training Season”, който ще излезе на 15-и февруари. “На следващата сутрин отидох в студиото и ме попитаха как е минало и аз веднага декларирах "ТРЕНИРОВЪЧНИЯТ СЕЗОН СВЪРШИ", и си поговорихме с приятелите, посмяхме се и всичко започна да се оформя оттогава".

 

@dualipaofficial

TRAINING SEASON 15 FEBRUARY 11PM GMT PRE-ORDER NOW LINK IN BIO

♬ Training Season - Dua Lipa

Lipa стартира новата си музикална ера през ноември 2023 г. с “Houdini”. 

“Очевидно е, че става въпрос за онова чувство, когато просто ти е писнало да обясняваш на хората... по-точно на мъжете в този случай, как да излизат с теб правилно; но също така става дума за това, че моят тренировъчен сезон е приключил, а аз съм помъдрявала с всеки следващ опит. Никога не съм се чувствала по-уверена, по-наясно с нещата и по-силна. И макар че тренировъчният сезон никога не свършва за никого от нас, започваш да виждаш красотата в това да намериш онзи човек, с който да го преживееш. Спираш да търсиш "новобранци" и започваш да се интересуваш повече от онзи човек, който е там, където си ти в момента, и с когото да израснете заедно".

И макар “Houdini” да не достигна висотите в класациите, които постигнаха някои от предишните ѝ хитове, певицата гледа напред и не се притеснява от това. 

“Отнема им толкова време и никога не доснигат номер 1, но остават там за дълго време”, каза Lipa в интервю за актуалния брой на сп. Rolling Stone. “Стига песните да се задържат в музикалното пространство и хората да ги слушат, аз съм доволна". 

Новини