Мъжете се борят за вниманието на Dua Lipa в „Training Season“

16 Февруари 2024
Dua Lipa
Снимка от Орфей Мюзик/Warner Music

Dua Lipa издаде официално втория сингъл от предстоящия ѝ албум, който ще излезе по-късно тази година. „Training Season“ беше представен заедно с музикалното видео към песента, в което множество мъже се борят отчаяно, включително и помежду си, за да привлекат вниманието на звездата.

За парчето Dua споделя: 

„Бях на поредица от лоши срещи и последната беше последната капка. На следващата сутрин пристигнах в студиото при Caroline и Tobias, които ме питаха как е минало всичко и аз веднага обявих, че „ТРЕНИРОВЪЧНИЯТ СЕЗОН СВЪРШИ“ и като най-добрите разговори с вашите приятели от типа „ден, след...“, сред много смях сътворихме това. И въпреки че очевидно става дума за това чувство, когато просто сте напълно готови да казвате на хората… по-специално на мъжете в този случай, как да се срещат и държат правилно с вас; става въпрос и за това, че моят тренировъчен сезон е приключил и че пораствам с всяко едно ново преживяване. Никога не съм се чувствала по-уверена, по-наясно с нещата или по-силна. И въпреки че може да се окаже, че тренировъчният сезон никога не свършва за никого от нас, започвате да виждате красотата в това да намерите онзи човек, с когото да го преживеете заедно. Спираш да търсиш обучаващите се и започваш да се интересуваш повече от това да имаш някого там, където си ти и с когото да растеш“.

Режисирано от Vincent Haycock, видеото към „Training Season“ започва с гласовата поща на Dua, залята с извинителни съобщения и заявки за втори шанс. Докато песента продължава, Dua седи сама заобиколена от мъже, борещи се за вниманието ѝ, докато стаята започва да се върти в хаос. „Training Season“ е написана от Lipa, заедно с Caroline Ailin, Danny L. Harle, Tobias Jesso Jr. и Kevin Parker от Tame Impala и е продуциран от Parker и Harle.

По-рано този месец Dua откри 66-те годишни награди "Грами" със завладяващо изпълнение, в което за първи път представи „Training Season“. В микса бяха включени инструментали от „Dance The Night“ и част от „Houdini“. 

Dua ще се завърне на сцената на наградите БРИТ на 2 март, където е номинирана за три награди, включително „Изпълнител на годината“, „Най-добро поп изпълнение“ и "Песен на годината" за „Dance The Night“.

Наскоро Duа стана първата изпълнителка, която има по три песни с над два милиарда стриймвания в Spotify („One Kiss“, „Don't Start Now“ и „New Rules“).

Magic - Музиката, която обичаш

Новини