Ed Sheeran подари на феновете саундтрак за есента - "Autumn Variations"

29 септември 2023
Ed Sheeran
Снимка от Press / Annie Leibovitz

Есента дойде, а с нея и новият албум на Ed Sheeran "Autumn Variations", който е идеалният саундтрак за сезона на падащите есенни листа и по-хладното време. 

"Този албум е само и единствено за вас, феновете. Няма сингли, няма клипове, издавам го под собствения си лейбъл, така че няма натиск за нищо. Просто искам да имате саундтрак с музика за есента, която да усещате като топла прегръдка. Надявам се да ви хареса. Обичам ви", написа певецът в пост във Facebook.

В X хитмейкърът публикува забавно видео, свързано с втория му албум за тази година. В него той обикаля барове в нощта преди премиерата, за да отпразнува събитието, да се срещне с фенове и да ги почерпи с напитки за своя сметка. 

“Така, за да отпразнувам излизането на албума, обикалям случайни барове и пиенето е за моя сметка през следващите шест часа", обяснява Ed плановете си за вечерта в началото на видеото. 

Колекцията "Autumn Variations" се състои предимно от акустични поп балади, вдъхновени от разговорите на Ed с приятели, в които са обсъждали различни състояния и чувства като "влюбването, нови приятелства, раздели, депресия, самота и объркване". 

Новини