Екранното семейство на Matthew Perry подкрепи актьора

В интернет се появиха коментари за външия вид на Perry и за здравословното му състояние

01 юни 2021
social
Снимка от кадър YouTube

Екранното семейство на Matthew Perry подкрепи актьора след появата на специалното предаване "Приятели: Отново заедно". В интернет много хора коментираха външия вид на Perry, a някои изразиха притеснения за здравословното му състояние.

Режисьорът на епизода Ben Winston се изказа срещу "неприятните" коментари за актьора.

"Той беше страхотен. Хората могат да бъдат неприятни понякога. Иска ми се да не бяха", заяви Winston пред The Hollywood Reporter, "Хареса ми да работя с него. Той е брилянтно забавен човек и според мен имаше някои много добри реплики в шоуто. Лично аз бях щастлив и се чувствах късметлия, само защото бях в една стая с него и защото имах възможността да режисирам нещо подобно".

Изпълнителният продуцент и режисьор на "Приятели" Kevin Bright също говори за коментарите в отделно интервю за The Hollywood Reporter. "Говорих с Matthew. Беше страхотно да го видя отново. А хората могат да си приказват каквото си искат. Нямам какво да кажа по въпроса, освен че беше много приятно да го видя. И мисля, че той беше много забавен в шоуто. Но да, той е ОК. Изглежда по-силен и по-добре от предишния път, когато го видях, и е развълнуван за бъдещето".

През последните години Perry направи разкрития за здравословните си проблеми. Той сподели, че през септември 2018 г. е прекарал три месеца в болница в Лос Анджелис след операция. Преди това той се бореше със зависимостта си от алкохола и болкоуспокояващото лекарство викодин.

 

Новини