Ето как изглежда Timothée Chalamet като младия Bob Dylan

18 март 2024
Timothеe Chalamet
Снимка от БГНЕС

В Ню Йорк започнаха снимките на "не съвсем биографичния филм" за Bob Dylan "A Complete Unknown" и в социалните мрежи се появиха първи снимки на звездата от "Дюн" Timothée Chalamet в ролята на легендарния певец и автор на музика.

Продукцията, под ръководството на режисьора James Mangold ("Форд срещу Ферари", "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата"), ще пресъздаде пътуването на Dylan от Минесота до Ню Йорк, за да срещне легендата Woody Guthrie по време на негово емблематично участие във фолк фестивал в Нюпорт през 1965 г., когато за изненада на феновете той включва в изпълнението си електрическа китара. 

Филмът първоначално е бил със заглавие "Going Electric", но впоследствие е избрана фразата от песента на Dylan “Like a Rolling Stone”. Снимките трябваше да започнат през август миналата година, но заради стачката на актьорите и сценаристите началото се забави значително. 

Тази седмица обаче папараците успяха да заснемат Chalamet като Dylan на снимачната площадка.

Във филма участват също Elle Fanning като Sylvie Russo, Boyd Holbrook като Johnny Cash и Edward Norton като Pete Seeger. Последната роля беше дадена първо на Benedict Cumberbatch, но заради забавянето на снимките той беше принуден да се откаже от ангажимента.

Mangold по-рано разкри, че Chalamet ще пее сам във филма, който е одобрен от самия Bob Dylan.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини