Ето как Madonna отбеляза 65-ия си рожден ден

17 август 2023
Madonna
Снимка от Instagram / Madonna

Madonna отбеляза 65-ия си рожден ден с публикация в социалните мрежи. 

В TikTok тя сподели клипче, в което се подготвя и показва визията си за партито. “Честит рожден ден на мен", написа тя към клипчето. 

@madonna

Happy Birthday Tp Me! ♌️

♬ original sound - Monaleo

В бившия Twitter пък беше публикувано видео, което показва как в полунощ певицата духа една-единствена свещичка, поставена върху десерт на масата в заведение в Лисабон, Португалия. На кадрите тя е с блестящи слънчеви очила и се замисля какво да си пожелае. “Страхотно е, да си жива", казва двусмислено Madonna, а гостите аплодират репликата ѝ.

Както е известно, в края на юни звездата прекара няколко дни в болница заради тежка бактериална инфекция. Според източници на медиите тогава близките ѝ са се страхували за живота ѝ. 

Заради здравословните проблеми на Madonna началото на турнето ѝ "Celebration" беше отменено. Малко преди рождения си ден тя съобщи нови дати за отложените концерти в Северна Америка. Музикалната обиколка ще стартира от Лондон през октомври. 

В интервю през 2021 г. кралицата на поп музиката призна, че изобщо не се замисля за възрастта си и затова едва ли някога ще се откаже от музикалните си изяви. 

 

Новини