Феновете се забавляват с един от спонсорите на турнето на Rolling Stones в САЩ

22 ноември 2023
Rolling Stones
Снимка от БГНЕС

Феновете реагираха на новината, че предстоящото турне на Rolling Stones в САЩ ще бъде спонсорирано от Американската асоциация на пенсионерите. 

Информацията за концертите рок ветераните публикуваха във вторник. Те ще се състоят през пролетта и лятото на следващата година, като са обявени 16 дати в Северна Америка с начало на 28-и април в Хюстън, Тексас. Последното шоу ще бъде в Санта Клара, Калифорния, на 17-и юли. 
 

Реакция на феновете обаче предизвика потвърждението, че турнето на бандата ще се проведе с подкрепата на Американската асоциация на пенсионерите. 

Първоначално някои почитатели си помислили, че това е шега от страна на музикантите, предвид факта, че Mick Jagger е на 80 години, Keith Richards ще навърши 80 години през декември, а Ronnie Wood е на 76 години. Впоследствие на официалния сайт на организаторите е било публикувано съобщение, което потвърждава участието на Асоциацията, като става ясно също, че нейните членове ще имат и ранен достъп до билети. 

“Турнето на Rolling Stones през 2024 г. е спонсорирано от Американската асоциация на пенсионерите... Каква ирония... това означава ли, че ще сервират напитки с фибри...и вратите ще отворят в 15 часа, а шоуто ще свърши до 19 часа, за да може всички да си отидат по къщите и да си легнат преди 21 часа?", се шегува един от феновете в социалните мрежи. Друг пък описа ситуацията като "истинска поезия". 

 

 

Новини