Foo Fighters и Michael Bublé изпълниха „Haven’t Met You Yet“

14 август 2023
Foo Fighters
Снимка от БГНЕС

Foo Fighters се обединиха с Michael Bublé на концерта от турнето си на 12-и август, за да изпълнят неговия хит от 2009 г. „Haven’t Met You Yet“. Това се случва, след като Dave Grohl и компания от известно време призоват публиката да изпеят заедно песента по време на сегмент от шоуто, в която се изпълняват парчета от репертоара на барабаниста John Freese. Той е свирил с редица групи и изпълнители, включително Bublé.

По време на сета на групата на фестивала "Outside Lands" в Сан Франциско, Grohl извикал един „супер фен“ на сцената, който носел табела „Обичам Bublé“.

„Този по-добре да знае песента“, пошегувал се фронтменът, след което Bublé се качил и изпял сингъла с групата. Кадри от неочакваната изява бяха споделени в социалните мрежи. 

След изпълнението Grohl каза: „О, Боже, това е Michael Bublé“, преди да обясни, че си имат закачка с феновете - от бандата викат човек от публиката на сцената и го питат дали знае песента, той отговаря "да", а се оказва, че знае най-много първия стих.

А Bublé долетял от Аржентина, за да изпее своя сингъл и да завърши продължилата вече доста време шега. 

Преди седмица Shane Hawkins, синът на покойния барабанист Taylor Hawkins, се включи в няколко концерта на бандата в Калифорния, като седна зад барабаните.

Междувременно Foo Fighters и Alanis Morissette наскоро отдадоха почит на Sinéad O’Connor, която почина миналия месец на 56-годишна възраст, с кавър на „Mandinka“ на японския рок фестивал "Fuji".

Новини