Gary Barlow поднови серията си виртуални дуети

Певецът от Take That стартира "The Crooner" при първата блокада във Великобритания

12 януари 2021
social
Снимка от facebook

Музикалните сесии на Gary Barlow "The Crooner" отново се провеждат, след успеха на първото издание миналата година. Тогава звездата от Take That си партнира за виртуални изпълнения с дълъг списък от известни певци, сред които Cliff Richard, Niall Horan и Jessie. Своеобразните концерти бяха осъществени по време на първата блокада във Великобритания заради коронавируса и се излъчваха на живо в акаунта на Barlow в Instagram и в канала му в YouTube.

За новите си дуетни изяви, които се провеждат при стриктно спазване на изискванията за безопасност в пандемичната ситуация, Gary отново е привлякъл големи имена в музиката.

Barlow разкри за завръщането на сесиите в социалните мрежи, като подсказа на феновете си, че първият хит на легендарния му таен гост е бил издаден в годината на раждане на певеца от Take That. По-голямата част от почитателите му успяха да познаят, че става дума за Rod Stewart - годината е 1971-а, а песента е "Maggie May". В понеделник двамата изпълниха класиката на Rod от 1991 г. "Rhythm of My Heart".

Дуетните изпълнения ще се излъчват всеки понеделник, сряда и петък. 

Новини