Гледаме филма за турнето на Taylor Swift от дивана вкъщи

27 ноември 2023
Taylor Swift
Снимка от БГНЕС

Скоро ще можем да гледаме концертния филм на Taylor Swift за турнето "Еras" от дивана вкъщи.

В социалните мрежи певицата съобщи, че разширена версия на продукцията ще бъде достъпна в стрийминг платформите от 13-и декември - рождената ѝ дата. На този етап става дума за територията на САЩ и Канада, но се очаква скоро да бъдат добавени още държави. 

“Здравейте! Скоро ми предстои рожден ден и ми хрумна, че ще е забавен начин да го отпразнуваме, като направим "The Eras Tour Concert Film" достъпен за вас, за да можете да го гледате у дома!", написа певицата.  

Разширената версия на филма (който в оригинал е с продължителност от 2 часа и 49 минути) включва допълнителни три изпълнения - “Long Live”, “The Archer” и “Wildest Dreams”. Към съобщението си Swift добави кратък откъс от “Wildest Dreams”. 

Междувременно снощи в Сао Пауло, Бразилия, се състоя последния за тази година концерт от турнето "Eras". Певицата представи две песни, които досега не е изпълнявала на изявите си от обиколката - “Say Don’t Go” от "1989 (Taylor’s Version)" и “It’s Time to Go” от "Evermore". 

По време на шоуто Swift нарече изминалата година и турнето "най-вълшебното приключение" на живота си. 

Музикалната обиколка на суперзвездата обаче съвсем не е приключила. През февруари 2024 г. тя отново тръгва на път с концерти в Азия и Австралия, от месец май ще е в Европа и Великобритания, а през октомври и ноември ѝ предстоят още няколко дати в САЩ и Канада. 

Новини