Публиката награди Taylor Swift с 8 минути овации

10 август 2023
Taylor Swift
Снимка от БГНЕС

Taylor Swift беше във възторг от реакцията на публиката на нейния концерт във вторник. По средата на петото поредно шоу от турнето "Eras" на стадион SoFi в Ингълуд, Калифорния, след изпълнението на „Champagne Problems“, публиката я възнагради с почти 8-минутни овации.

"Какво да ви кажа след това?", казва Swift в отговор на аплодисментите в клипчета от трогателния момент. "Това беше толкова ненормално и красиво. Не знам какво да направя или да кажа".

"Мога да кажа, че аз, като всички други хора, вероятно ще преживея известно количество емоционални низходящи спирали през остатъка от живота си и в тези моменти можете да бъдете сигурни, че ще мисля за това, което току-що направихте. И ще се почувствам по-добре. Така че благодаря ви. Това беше невероятно.”

Шоуто отбеляза предпоследната вечер на Swift на стадион SoFi. С тези концерти завършва първия етап от турнето ѝ в САЩ. От 24-и август тя ще предприеме глобалното пътуване с множество международни дати в Латинска Америка, Азия, Австралия и Европа, преди да се завърне в Северна Америка през 2024 г.

"Ще прекарам няколко десетилетия, опитвайки се да намеря думи, с които да изразя как това ме накара да се почувствам“, добави звездата след бурните овации. „Опитвам се да се съвзема. Напълно изгубих контрол над мозъка си и вината е ваша. Просто ще "летя в облаците" през останалата част от шоуто, така че благодаря ви за това".
 

Първите пет нощи в SoFi бяха пълни със страхотни моменти, от магическото пеене на „Exile“ до емоционалната прегръдка по средата на шоуто, която Swift сподели с Bianka Bryant, дъщеря на покойния Kobe Bryant. Феновете получиха някои качествени изненадващи песни — „I Can See You“, „Maroon“, „Our Song“, „You Are in Love“, „Death by a Thousand Cuts“, „You’re On Your Own, Kid“, “Dress”, “I Know Places” и „King of My Heart“. Много знаменитости посетиха концертите, сред тях Lupita Nyong’o, Mindy Kaling, Brie Larson, Kesha, Gayle King, Charlize Theron, Meghan Markle, Cameron Diaz, Tiffany Haddish и Zoe Saldana.

Новини