The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Гомес "отказала" социалките, за да не изтряска
Гомес
Снимка: БГНЕС
Гомес "отказала" социалките, за да не изтряска Сряда, 06.04.2022 г., 07:30 ч. Продължителната пауза от всякакви социални изяви „промени живота ми напълно“

Продължителната пауза от всякакви социални изяви „промени живота ми напълно“, разкри Селена Гомес в ново интервю. Тя има повече от 310 милиона последователи в Instagram, но сподели, че не е била в интернет повече от четири години.

„По-щастлива съм, имам повече участия, свързвам се повече с хората“, каза Гомес в интервю, излъчено по Good Morning America. „Разбирам колко мощен е интернет и по толкова много начини прави най-добрите неща за света. Но за мен стигам до новините си, които всъщност са важни, за да чувам хората в живота си. ...И всичко останало може да ми пука по-малко, защото не е моя работа да се интересувам от заниманията на хората.”

Това разкритие идва, когато Гомес говори за новата си платформа за психично здраве, Wondermind. Тя се обедини с майка си Манди Тийфи и съоснователката на Newsette Даниела Пиърсън, за да стартира платформата.

Пиърсън обясни, че въпреки че Wondermind не е предназначен да замени терапевт, тя обясни, че е „за всеки, който някога се чувства тъжен, самотен, уплашен, тревожен и ние наистина не поставяме етикети на никого“.

Гомес, която по-рано разкри за собственото си психично здраве, подчерта: „Мисля, че е толкова важно и не мога да подчертая достатъчно колко ми пука и колко много, наистина искам хората да бъдат разбрани, видяни и чути. ...Искаме да има общност и пространство, в което хората да се чувстват добре – че не са сами.”

Коментари