Гомес "отказала" социалките, за да не изтряска

Продължителната пауза от всякакви социални изяви „промени живота ми напълно“

06 април 2022
social
Снимка от БГНЕС

Продължителната пауза от всякакви социални изяви „промени живота ми напълно“, разкри Селена Гомес в ново интервю. Тя има повече от 310 милиона последователи в Instagram, но сподели, че не е била в интернет повече от четири години.

„По-щастлива съм, имам повече участия, свързвам се повече с хората“, каза Гомес в интервю, излъчено по Good Morning America. „Разбирам колко мощен е интернет и по толкова много начини прави най-добрите неща за света. Но за мен стигам до новините си, които всъщност са важни, за да чувам хората в живота си. ...И всичко останало може да ми пука по-малко, защото не е моя работа да се интересувам от заниманията на хората.”

Това разкритие идва, когато Гомес говори за новата си платформа за психично здраве, Wondermind. Тя се обедини с майка си Манди Тийфи и съоснователката на Newsette Даниела Пиърсън, за да стартира платформата.

Пиърсън обясни, че въпреки че Wondermind не е предназначен да замени терапевт, тя обясни, че е „за всеки, който някога се чувства тъжен, самотен, уплашен, тревожен и ние наистина не поставяме етикети на никого“.

Гомес, която по-рано разкри за собственото си психично здраве, подчерта: „Мисля, че е толкова важно и не мога да подчертая достатъчно колко ми пука и колко много, наистина искам хората да бъдат разбрани, видяни и чути. ...Искаме да има общност и пространство, в което хората да се чувстват добре – че не са сами.”

Новини