Граймс признава, че е хакнала и изнудвала популярен музикален блог

25 март 2022
social
Снимка от youtube screenshot

По-рано този месец Граймс по невнимание разкри пред Vanity Fair, че тя и Илон Мъск тайно посрещнали второто си дете през декември чрез сурогатно майка, но това не беше единственото, който тя изпусна.

Както експертът по технологии и сигурност Джаки Сингх посочи на уебсайта си, певицата е участвала в сегмент, наречен "Reframed", където на госта се показват важни снимки от живота му и е помолен да разкаже историята зад тях. Когато се появила скандална снимка от 2012 г., на която Граймс целува друга жена, усмивка й помръкнала.

„О, да, добре, винаги съм искала да разкажа тази история“, каза Граймс. „Бях на парти с мои приятели, някой направи тази снимка и тя изтече на този уебсайт, наречен Hipster Runoff. Опитвах се да бъда напълно почтена, започнах кариерата си и дойде тази супер гадна история, която се разпространяваше из целия интернет.”

„Приятелят ми, който работеше за — няма да казвам коя видеоигра — имаше достъп — добре, не искам да му създавам проблеми. Но така или иначе, ние всъщност успяхме да хакнем Hipster Runoff и по същество да ги изнудваме“, разкри Граймс. Писахме им „Няма да ви позволим да вдигнете сайта си, докато не свалите историята“. И те го направиха. Това беше най-готиният ми хакерски момент."

Новини