Grimes подкрепи Lizzo

07 август 2023
Lizzo
Снимка от БГНЕС

Grimes изрази подкрепа за Lizzo, след като певицата беше обвинена в сексуален тормоз и враждебна работна среда от три бивши танцьорки.

В X (Twitter) Grimes написа: 

“Обичам Lizzo. Не казвам, че не вярвам на хората, че са се случили лоши неща, но и аз съм имала танцьори, които също са били третирани зле, без да съм знаела за това... Но лоялността означава много за мен. Lizzo е била добра към мен и много други с години, преди да стане "готина", и тя се интересуваше от мен и от това как съм, когато на никого не му пукаше. Виждала съм от нея само поведение за пример, особено когато някой е говорил лошо за мен и тя беше страхотна. Нямаше причина да проверява как съм, освен това, че е добър човек. Просто моето мнение. Спомням си, че когато тя проби в музикалния бизнес бях много щастлива, защото не ми се беше случвало да видя човек, толкова достоен за уважение, да стане известен. Трудно ми е да повярвам, че може да се е променила толкова драстично. Омръзна ми от културата, която се опитва да унищожи своите най-големи добродетели. Lizzo е невероятна”. 
 

В изявление след обвиненията носителката на "Грами" заяви, че се чувства "наранена" от твърденията на бившите си служителки и ги заклейми като неверни. 

Те от своя страна определиха като "обезсърчаващ" коментара на изпълнителката на "About Damn Time". 

Според медиите Lizzo е наела известния адвокат Marty Singer да я представлява в съда. Той е защитавал в съда звезди като Jonah Hill, Johnny Depp и Bill Cosby.

Новини