Halsey също обвини в корупция наградите "Грами"

Въпреки успешния си албум "Manic" и хита "Without Me" певицата не получи номинация за най-престижните музикални награди

30 ноември 2020
social
Снимка от facebook

Halsey също беше пропусната от Американската звукозаписна академия в номинациите за “Грами” и звездата има доста да каже по въпроса. Певицата е номинирана два пъти за “Грами” в кариерата си, но никога досега за самостоятелната й музика, а тази година тя определено беше сред заслужаващите с албума “Manic” и с хита “Without Me”.

В публикацията си Halsey казва, че дълго е подбирала думите си. В Instagram story тя написа, че в процеса на номинациите липсва прозрачност и че за да влезеш в категориите явно трябва дълга кампания с подмазване на правилните хора и дори даване на подкупи. “Може би понякога са, но не винаги “Грамитата” са за музика или качество или култура. Просто исках да го кажа. @theweeknd заслужава повече, “Manic” също. Въпреки че много се радвам за моите талантливи приятели, които бяха оценени тази година, се надявам на повече прозрачност и реформа. Макар че така или иначе този пост ще ме постави в черния списък”, разсъждава певицата.

The Weeknd: "Наградите "Грами" остават корумпирани"

Halsey се присъединява към Тhe Weeknd, който също беше пропуснат в номинациите на Академията и също изрази възмущението си в социалните мрежи и нарече наградите “корумпирани”.  

 

Новини