Harrison Ford изненада публиката на събитие на Disney

Актьорът говори за новото приключение на Индиана Джоунс

11 септември 2022
social
Снимка от twitter

След като се появи изненадващо на честванията на “Междузвездни войни” през май, сега Harrison Ford отново изненада феновете като участва в D23 Expo. 80-годишният актьор излезе на сцената, за да говори за новия филм от поредицата за Индиана Джоунс. 

Ford, който изпълнява ролята от самото начало на франчайза с филма “Похитителите на изчезналия кивот” от 1981 г., каза пред присъстващите, че много се гордее с новото продължение, което по думите му е фантастично. 

“Тези филми са мистерии и приключения, но освен това са и за сърцето, така че много се радвам, че имаме да разкажем и човешка история в този филм, който ще ви разтърси”, каза Ford и добави, че петата серия от франчайза ще е последна за него като Инди.  

Заглавието на филма обаче все още не се разкрива. В новата продукция участва и Phoebe Waller-Bridge.  

Ford сподели първа официална снимка, на която отново носи костюма на Индиана Джоунс, по време на тематичното събитие за “Междузвездни войни” през май. Тогава актьорът поздрави за рождения му ден композитора John Williams. Той излезе лично на сцената, за да води изпълнение на живо на емблематичната музика от филмите за Индиана Джоунс. 

 

 

Новини