Heidi Klum навърши 50 години със звездно парти в Лос Анджелис

04 юни 2023
Heidi Klum
Снимка от БГНЕС

Heidi Klum навърши 50 години със звездно парти в Лос Анджелис на 1-ви юни. Супермоделът сподели в социалните мрежи кадри от събитието, което е било с дрескод "Великият Гетсби". 

Красавицата публикува клипче с кадри от празненството, на които се вижда обсипаната ѝ с диаманти рокля в стил 20-те години на миналия век. Съпругът ѝ Tom Kaulitz (33 г.) пък е избрал класически черен костюм. 

Друго видео в черно-бяло показва как усмихнатата Heidi танцува до тортата, докато гостите, сред които нейните приятелки Sofia Vergara и Alessandra Ambrosio, пеят "Честит рожден ден" и ръкопляскат. 

В своя акаунт в Instagram звездата от сериала "Модерно семейство" публикува селфи с рожденичката и написа "един от най-любимите ми хора на света!". 

Другият бивш Ангел на марката за бельо Victoria’s Secret пък сподели клипче, на което танцува заедно с бенда на партито. "1920-та с бразилка нотка", написа тя към видеото. 

Седмица преди рождения си ден Heidi беше на лятна почивка в Южна Франция. 

През февруари с тя отбеляза в социалните мрежи и четвъртата година от брака си с Tom. "Любовта на живота ми", написа тя към снимка на двамата. 

Новини