Imagine Dragons ще свирят за първи път в София

02 май 2023
Imagine Dragons
Снимка от Honeycomb Live Bulgaria

Imagine Dragons ще свирят за първи път на живо в София. Шоуто е на 30-и юли на стадион “Васил Левски”. Това ще бъде и първи концерт от дългоочакваното им световно турне.

Imagine Dragons създават три от най-добрите рок песни на десетилетието. Според Bllboard това са "Thunder", "Believer" и "Radioactive".

С издаването на "Mercury – Act 2" те завършиха първия си двоен албум, продуциран от легендарния Rick Rubin. Доминиращи радиоефира, те остават „една от само четирите групи, които някога са постигали едновременно топ 5 сингъла в алтернативното радио, и единствената група, която успява да повтори това постижение“. Те са си сътрудничили с всички - от Кендрик Ламар, Лил Уейн и Уиз Халифа до Авичи и филмовия композитор Ханс Цимер.

Милиарди хора по света обичат групата заради нейните истински, разтърсващи изпълнения, заредени с невероятна енергия. Шоуто на 30-и юли на Националния стадион „Васил Левски“ е шансът за всеки, който следва най-важния културен дневен ред, да преживее и провери сам дали групата с основание е наричана една от най-добрите лайв банди в наши дни. Билети ще се продават от 4-и май.

Концертът се провежда с медийното партньорство на Magic, Витоша и The Voice!

Новини