James Gunn поpяза амбициите и на Dwayne Johnson

“Черният Адам” също няма да има продължение след големите промени в DC Studios

21 декември 2022
social
Снимка от БГНЕС

След последните събития в DC Studios, продължение на “Черният Адам” с Dwayne Johnson също няма да има, поне на този етап. Екшън звездата съобщи лично в социалните мрежи каква ще е съдбата на неговия антигерой. 

Johnson публикува в Twitter изявление относно бъдещето на Черния Адам в “новата DC вселена”, адресирано до феновете. 

"С James Gunn говорихме и Черният Адам няма да бъде в “първата глава” от тяхната нова история”, пише актьорът. "Все пак, DC и Seven Bucks се съгласиха да продължат да мислят върху възможно най-добрите начини, по които Черният Адам да бъде използван в бъдещите истории от мултивселената на DC".

"С James се познаваме от години и винаги сме желали успеха на другия. Сега нещата не са по-различни и аз винаги ще се надявам за DC (и Marvel) да печелят и то добре. Познавате ме, аз съм много издръжлив и винаги можете да разчитате на мен, че ще говоря направо. Тези решения, които вземат James и ръководството на DC представляват тяхната визия за вселената на DC през техния творчески обектив”.  

Johnson добавя, че след “15 години упорита и трудна работа” е успял да пренесе героя на големия екран и е много горд с филма, който са представили на феновете по света. 

"Винаги ще си спомням за отношението на феновете към “Черния Адам” с огромна благодарност, скромност и любов. Свършихме страхотна работа”, продължава звездата и завършва с пожелание за весели празници.  

Gunn и британският филмов продуцент Peter Safran бяха назначени за изпълнителни директори и главни изпълнителни продуценти на DC Studios през октомври. След встъпването си в длъжност, те напълно промениха плановете за бъдещите филми от комиксовата вселена на студиото. Към момента най-критикуваните им решения са, че прекратиха окончателно намеренията за трето продължение на “Жената чудо” и за завръщане на Henry Cavill като Супермен. 

“Черният Адам” излезе по кината през октомври, а резултатите му в бокс-офиса бяха разочароващи за DC. Критиката също беше безпощадна към филма, но пък феновете останаха доволни. 

 

 

Новини