Janet Jackson се появи неочаквано на наградите на Billboard

Тя връчи награда на своя известна колега

16 май 2022
social
Снимка от БГНЕС

Janet Jackson се появи неочаквано на церемонията за наградите на Billboard в неделя, за да връчи приза “Икона” на Mary J. Blige. В специално видео отличената звезда беше поздравена от знаменитости като Queen Latifah, Missy Elliott и H.E.R. 

“Mary J. Blige представлява истината. Нейната работа винаги ни е носила утеха, защото когато пее, тя изпява вашите и моите чувства”, каза Jackson от сцената, като подчерта, че Blige се посветила на това винаги да бъде истинска пред своите фенове. 

Носителката на “Грами” вече е в списъка с още 10 носители на наградата “Икона”, включително Neil Diamond, Stevie Wonder, Prince, Cher, Mariah Carey, Garth Brooks, както и самата Janet Jackson. 

“За да достигнеш до върха се изисква много време, усилена работа и способност за оцеляване, както и много проби и грешки. Започнах това пътешествие преди много време, и то не винаги изглеждаше както днес, и в което имаше много болка и разочарования. Бог ми помогна да използвам тези емоции и преживявания в музиката ми”, каза Blige в речта си след получаване на наградата. Тя благодари на редица свои колеги от музикалната индустрия и на семейството си, които са допринесли за нейния успех като артист.

 

Новини