Jennifer Lopez и Ben Affleck страдали от "посттравматичен стрес"

21 декември 2023
Jennifer Lopez
Снимка от БГНЕС

Jennifer Lopez признава, че в началото не всички хора в нейния професионален кръг са подкрепяли идеята да се документира връзката ѝ с Ben Affleck в предстоящия албум “This Is Me… Now” и придружаващия го филм.  

“Като артисти ние следваме сърцето си и аз направих точно това - следвам сърцето си и правя нещо, което може би според някои хора не е най-добрата идея, но трябваше да го направя", обясни Lopez пред Variaty. 

Звездата ще пусне новия си албум “This Is Me… Now” на 16 февруари 2024 г. С него тя отбелязва и 20 години от премиерата на “This Is Me…Then”. Краткият придружаващ филм към албума е дело на режисьора Dave Meyers.

Самата Lopez признава, че е имала известни притеснения за това да излага на показ живота им с Affleck, защото по думите ѝ и двамата страдат от "посттравматичен стрес" заради вмешателството на медиите във връзката им, когато бяха заедно в по-младите си години. 

“Сега обаче сме по-възрастни. По-мъдри сме. Също така знаем кое важно, кое е наистина важното в живота и то не е какво си мислят хората. Важното е да си верен на себе си и на това, което си", казва латинодивата. 

На въпрос дали става дума за продукция по сценарий или за документален филм Lopez обяснява:

“Трябва да го видиш и да го преживееш лично, за да го разбереш. Затова аз го наричам "музикално преживяване". Защото има музика, можеш да я види, да я чуеш и после имаш възможност да я преживееш". 

Преди около година в друго интервю за Variaty на премиерата на романтичната комедия “Shotgun Wedding” Lopez каза, че много би се радвала отново да участва във филм с Affleck. Двамата си партнираха в "Трудна свалка" през 2003 г., който беше пълен провал в боксофиса.

Новини