Jennifer Lopez празнува рождения си ден по бански и с танци върху маса

26 юли 2023
Jennifer Lopez
Снимка от instagram.com/jlo

Jennifer Lopez използва рождения си ден, за да се позабавлява, но и за да ни напомни, че тя е сред онези щастливи жени, на които възрастта изобщо не им личи. 

Звездата навърши 54 години в понеделник и сега сподели кадри от партито в Instagram. На някои от снимките тя носи бански в две части, прозрачна туника и черна шапка. Друга фотография показва латинодивата с официална сребриста рокля, танцуваща върху масата.  

“В настроение за рожден ден... цял месец!!”, написа Jennifer към снимките и загатна, че повече подробности за празника ще сподели скоро с традиционния си бюлетин OnTheJlo. 

Ben Affleck не се забелязва на нито една от снимките, но наскоро двамата отбелязаха 1 година от сватбата си в Лас Вегас. Спонтанната церемония се състоя в средата на юли миналата година, а певицата и актриса отбеляза случая като сподели текста и откъс от нова песен, озаглавена “Midnight Trip To Vegas”, вдъхновена от преживяното. Тя ще бъде част от предстоящия албум на Lopez "This Is Me…Now". Засега остава мистерия кога колекцията ще излезе на музикалния пазар. Ясно е обаче, че това е продължение на записа на Jlo от 2002 г., "This Is Me…Then", който беше издаден по времето, когато с Ben бяха сгодени за първи път. Тогава годежът приключи с раздяла. 

Новини