Jennifer Lopez промени заглавието на турнето си заради слаб интерес

03 април 2024
Jennifer Lopez
Снимка от БГНЕС

След като отмени седем дати от турнето си в Северна Америка на фона на слаби продажби на билети, Jennifer Lopez промени и заглавието на обиколката без да вдига много шум. Така първата ѝ серия концерти от 5 години вече няма да се казва “This Is Me… Now” (по заглавието на новия ѝ албум), а названието ще бъде “This Is Me… Live/The Greatest Hits”. Според Variaty промяната на името не е отразена навсякъде, но все пак може да се види на няколко места

Lopez съобщи за обиколката през февруари, като шоуто трябваше да е в подкрепа на албума “This Is Me… Now” и двата филма към него. Впоследствие много дискретно няколко от датите отпаднаха от афиша, предполагаемо заради слаб интерес. Промяната на името, която означава и разширяване на сетлиста така, че да обхваща цялата дискография на латинодивата, вероятно е опит за привличане на вниманието на феновете, които изглежда не са особено заинтересовани от последния ѝ проект.

След премиерата си през февруари “This Is Me… Now” не успя да впечатли меломаните и се продаде в едва 14 000 копия през първата седмица. Колекцията не се представи добре и в класациите, като в американската Billboard 200 влезе на 38-а позиция. Това е вторият от общо деветте албума на Lopez, който не успява да пробие в Топ 10. 

Албумът беше една от частите на мултимедийния проект на звездата, който тя сама финансира с 20 милиона долара собствени средства. Към него имаше и два филма - “This Is Me…Now: A Love Story” и документалния “The Greatest Love Story Never Told”. С всичко това певицата и актриса се опита да представи пред света любовния си живот, вдъхновена от подновената си връзка с актьора Ben Affleck, с когото най-накрая се венчаха през 2022 г. след близо 20 години раздяла. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини