Jennifer Lopez разплака Brie Larson на наградите "Златен глобус"

08 януари 2024
Jennifer Lopez
Снимка от БГНЕС

Brie Larson изглежда е голяма почитателка на JLo.

На червения килим на наградите "Златен глобус" в неделя звездата от филмите на Marvel и поредицата "Уроци по химия" се разплака от вълнение при изненадващата си среща с Jennifer Lopez.

Актрисата даваше интервю за Entertainment Tonight, когато по стълбите към подиума, където бяха застанали с репортера, се изкачи латинодивата, която изглеждаше ослепително в светло розовата си рокля с рози и дълъг шлейф. Larson не можа да сдържи емоционалната си реакция. Докато изпълнителката и актриса минаваше покрай нея тя се спря, а Brie имаше възможност да ѝ каже колко я харесва, след което двете се прегърнаха. 

“Гледах "Селена" и това ме накара да поискам да стана актриса, и ти винаги си означавала много за мен", каза Larson, като спомена филма с участието на Lopez от 1997 г. 

"Ще ме накараш да се разплача", отговори трогнатата Jennifer. 

Lopez беше на церемонията, за да подкрепи съпруга си Ben Affleck. Неговият филм "Въздушният" беше номиниран в категорията за филмов мюзикъл или комедия. Наградата обаче отиде при "Клети създания".

Larson беше номинирана за най-добра актриса в лимитиран сериал за ролята ѝ в "Уроци по химия". В категорията победителка беше Ali Wong за "Beef".

Новини