Justin Timberlake разкри съдържанието на "Everything I Thought It Was"

05 март 2024
Justin Timberlake
Снимка от БГНЕС

По-малко от две седмици ни делят от новия албум на Justin Timberlake  "Everything I Thought It Was". Вече разполагаме и с пълния списък на песните в съдържанието. 

В понеделник певецът разкри траклиста на албума с огромен билбоард в Лос Анджелис в партньорство със стрийминг платформата Spotify. 

Дигиталното рекламно пано е поставено върху сграда за събития в Южна Калифорния и потвърждава, че в албума ще има цели 18 песни. Три от тях са колаборации, включително очакваната с голямо нетърпение от феновете “Paradise” с бившите колеги на Timberlake от NSYNC.

До момента Justin е представил две песни от колекцията - сингъла “Selfish” и “Drown”. Една от композициите пък носи името на родния град на изпълнителя - “Memphis”. 

"Everything I Thought It Was" ще излезе на 15 март и е първият албум на Timberlake от 2018 г., когато се появи "Man of the Woods". 

Преди да сподели съдържанието на "Everything I Thought It Was" Justin публикува видео със семейни кадри, с което поздрави съпругата си Jessica Biel за 42-ия ѝ рожден ден. Клипчето е озвучено от "The Best" на Tina Turner. 

"Няма друг начин да го кажа. Ти си най-добрата. Обичам те", написа той към видеото.

Biel и Timberlake се ожениха през 2012 г. Първият им син, Silas, се роди три години по-късно. През лятото на 2020 г. двамата тайно посрещнаха и второто си момче, Phineas. Двойката съобщи за раждането му през януари 2021 г. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини