Timberlake потвърди: скоро ще има нова музика от NSYNC

29 Февруари 2024
NSYNC
Снимка от БГНЕС

Откакто NSYNC се събраха миналата година за поява на музикални награди и за първата си песен от над 20 години, феновете не спират да е надяват на нещо повече. 

Неотдавна самият Justin Timberlake намекна, че нова музика от групата е напълно възможна. 

Сега той зарадва феновете с малко повече информация. През уикенда в TikTok певецът публикува видео, с което да промотира делукс издание на плоча на предстоящия си албум “Everything I Thought It Was”, а в сряда потвърди, че в съдържанието има песен, записана с бившите му колеги от NSYNC. 

“Мигни два пъти, ако NSYNC са в песен озаглавена "Paradise"”, написа фен в коментарите към видеото на Timberlake.

Снощи певецът публикува друго видео в отговор на питането. В него Timberlake демонстративно сваля слънчевите си очила, за да се виждат очите му, и мигва два пъти, усмихвайки се доволно. В допълнение, колегата му от NSYNC Chris Kirkpatrick също отговори в коментарите с емоджи с очи. 

@justintimberlake Replying to @Briana Resendez ♬ original sound - Justin Timberlake

Преди няколко месеца групата се събра за песента "Better Place", записана за анимацията "Тролчета: Бандата се събира", в която Timberlake активно участва като продуцент на музиката и озвучавайки един от героите. 

През януари Timberlake гостува в шоуто на Kelly Clarkson и каза пред водещата, че с колегите му са били заедно в студиото и затова "може да има нещо малко в бъдеще". 

Засега остава под въпрос дали NSYNC ще се присъединят към Timberlake за някой от концертите от предстоящото му турне “Forget Tomorrow”. Няколко фенове се опитаха да измъкнат информация, като в коментарите под гореописаното видео в TikTok поискаха той да "мигне три пъти", за да потвърди, но засега това не се е случило.   

Magic - Музиката, която обичаш

Новини