Justin Timberlake идва в Европа това лято

23 Февруари 2024
Justin Timberlake
Снимка от facebook.com/justintimberlake

Justin Timberlake най-после зарадва и европейските си фенове, като обяви дати за концерти в Европа, част от турнето му "Forget Tomorrow". По-рано той обяви график за Северна Америка, а заради големия интерес бяха добавени още дати.

Днес 42-годишният певец съобщи за 13 шоута на Стария континент, които ще бъдат в Полша, Германия, Белгия, Великобритания, Нидерландия, Дания, Швеция и Франция. 

Новината идва на фона на премиерата на още една песен от новия албум на Justin, "Everything I Thought It Was", който чакаме да излезе на 15 март. Той вече пусна сингъла "Selfish" и изпълни на живо в "Saturday Night Live", a днес издаде и песента "Drown". 

Музикалната обиколка в Европа ще стартира от Краков на 26 юли и ще завърши на 6 септември в Лион. 

Продажбата на билети ще започне на 1 март. 

Графикът за европейските концерти беше обявен преди очакваното с нетърпение тази вечер безплатно шоу на Timberlake в Лондон. За съжаление, то беше отменено, защото певецът още не се е възстановил от грипа, за който сподели по-рано.

Той публикува видео изявление в Instagram Story: 

"Няма да успея да направя шоуто в петък и съм съсипан заради това. В Лондон съм вече цяла седмица и много се вълнувах, че ще пея тук... но както знаете, или може би не знаете, се боря с някакъв вирус... и нещата се влошиха". 

Justin все пак е успял да се снима за телевизионното шоу на Graham Norton, но на следващата сутрин се почувствал по-зле. 

"Тази сутрин се събудих и бях по-зле от всякога. И в момента се чувствам ужасно, затова се надявам никой от вас да не хваща този грип. Благодаря ви. Обичам ви и ще се видим скоро". 

"Forget Tomorrow" е първото световно турне на Timberlake от 5 години и ще започне от Ванкувър на 29 април.

"Everything I Thought It Was" следва предишния албум на изпълнителя, "Man Of The Woods", който излезе през 2018 г. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини