Katy Perry стана майка на момиченце

С Orlando Bloom основаха благотворителна страница в партньорство с UNICEF на името на дъщеря си

27 август 2020
social
Снимка от instagram

Katy Perry стана майка. Певицата и годеникът й, актьорът Orlando Bloom, вече са горди родители на първото си дете, момиченце, което са кръстили Daisy Dove Bloom. Те са споделили новината с организацията UNICEF, в която и двамата са посланици на добра воля.

"Носим се по вълните на любовта и чудото, заради безопасното и здравословно пристигане на нашата дъщеря" се казва в официално изявление. "Но знаем, че ние сме късметлии, защото не всички могат да имат толкова спокойно преживяване като нас. Много общности по света продължават да изпитват недостиг на медицински персонал и на всеки 11 секунди бременна жена или новородено умира, често от предотвратими причини. А заради COVID-19, животът на още много новородени е в опасност, заради още по-ограничения достъп до вода, сапун, ваксини и лекарства, които предпазват от заболявания. Като родители на новородено, това разбива сърцата ни и съчувстваме на родителите, които страдат повече от всякога". 

Двойна изненада от Katy Perry

В чест на голямото сърце, което звездите са убедени, че дъщеря им има, Katy и Orlando са основали страница за дарения в сайта на UNICEF на името на бебето Daisy.

Момиченцето се е родило в сряда. За Perry това е първо дете, а за Orlando второ - той има 9-годишен син Flynn от бившата си съпруга Miranda Kerr.

Бременната Katy Perry на преден план в нов клип

Известните родители се сгодиха през февруари 2019 г. след като преди това няколко пъти се събираха и разделяха. Двамата обявиха, че чакат бебе в началото на март в клипа на песента на Perry "Never Worn White". Месец по-късно тя разкри, че чака момиченце. Тя ни е подсказала и как ще се казва детето със заглавието на един от синглите в новия си албум "Smile" - "Daisies". Колекцията ще излезе утре, 28-и август.

Новини