Kelly Clarkson обяви нов албум и шоу в Лас Вегас

27 март 2023
Kelly Clarkson
Снимка от Instagram

Kelly Clarkson обяви заглавието на новия си албум. Колекцията “Chemistry” е вдъхновена от “емоционалното пътуване”, което звездата преживя по време на тежкия и шумен развод с Brandon Blackstock. 

40-годишната певица и телевизионна водеща съобщи с видео в социалните мрежи, че албумът ще пристигне съвсем скоро, а музика от него ще чуем още по-скоро, но засега не уточнява дати. Тя каза, че работи по проекта от почти 3 години и не е била сигурна, че ще го издаде, но най-после е взела решение да го направи. 

“Опитах се да намеря една дума, която да описва целия албум. Не исках всички да си мислят, че ще пусна нещо от сорта на “гневна съм” или “тъжна съм”... Този албум е точно арката на цяла една връзка. Тези отношения не бива да бъдат свеждани само до едно нещо. Има хубаво, лошо и грозно. “Химията” може да бъде нещо наистина невероятно, секси, готино, забавно, но може да бъде и нещо много лошо за теб. Затова го нарекох “Chemistry”, мисля, че това е перфектното заглавие, което описва най-добре албума”. 

През лятото Kelly Clarkson ще има и серия от 10 концерта в Лас Вегас, посветени както на новия албум, така и на 21-ата годишнина от победата ѝ в американско риалити шоу за музикални таланти, която я изстреля до статуса на световна музикална звезда. 

От албумите на Clarkson са продадени над 25 милиона копия, а от синглите ѝ - над 40 милиона. Нейното предаване “Шоуто на Kelly Clarkson” има няколко награди “Еми” и в момента се снима четвъртия сезон, а вече е дадена зелена светлина за пети и шести сезон. През 2021 г. певицата издаде номинирания си за “Грами” девети албум “When Christmas Comes Around”, а малко по-късно излезе и мини колекцията “Kellyoke”, в която има шест студийни версии на популярни кавъри от сегмента “Kellyoke” в предаването на звездата.

Новини