Kelly Clarkson призна - отслабването ѝ се дължи на лекарство

14 май 2024
Kelly Clarkson
Снимка от БГНЕС

През последните няколко месеца Kelly Clarkson претърпя драстична промяна, като за сравнително кратко време се избави от доста килограми. 

Скоростното ѝ отслабване веднага стана повод за спекулации как го е постигнала и дали е прибегнала до употребата на конкретно лекарство за диабет, което от няколко години набира популярност, особено сред знаменитостите, като средство за бързо намаляване на теглото.

По време на разговор с Whoopi Goldberg в шоуто си в понеделник Clarkson отговори на слуховете. 

"Лекарят ми от две години се опитва да ме убеди, а аз отговарях "Не, страхувам се. И без това вече си имам проблеми с щитовидната жлеза"", обясни певицата и водеща. И добави: "Всички си мислят, че е О*****к. Не е. Става дума за нещо друго, което помага за разграждането на захарите, защото очевидно моето тяло не го прави по правилния начин. Наложи се да прибегна до това, защото кръвните ми показатели се влошиха". 

Kelly сподели, че най-високото тегло, което е достигала, е било 92 килограма и била шокирана от вида си, когато се видяла по телевизията. 

"Бяхме в къщата ми в Ню Йорк и гледахме телевизия, и в един момент си казах "Коя по дяволите е тази?". Кълна се, знам, че звучи откачено. Виждаш я. И си казваш "Леле, тази е на крачка от това да умре от инфаркт"".

42-годишната звезда не разкри кое е лекарството, което пие. Според нея обаче докато е била с по-голям размер, хората са си мислели, че е била "нещастна и депресирана", но това не било така. 

Актрисата Whoopi Goldberg, която също използва лекарство за диабет, сподели пред Kelly, че е свалила "почти двама души" от себе си.

"Слагам си тази прекрасна инжекция, която работи при хора, които имат нужда от малко помощ и при мен наистина работи и ми се отразява добре. Страхотно е за хора като нас, които си имат, нали разбираш, затруднения". 

Междувременно в популярния сегмент от предаването си, в което изпълнява кавъри на популярни песни, Kelly Clarkson изпя сингъла “Better Place” на NSync от саундтрака на анимацията "Тролчета: Бандата се събира".

Magic - Музиката, която обичаш

Новини