Lenny Kravitz отпразнува юбилея си със звездно парти

29 май 2024
Lenny Kravitz
Снимка от БГНЕС

Lenny Kravitz отпразнува юбилея си със звездно парти, на което присъстваха най-близките му хора. 

В петък рок музикантът навърши 60 години и отбеляза повода в луксозен хотел във френската столица Париж. Папараците успяха да го заснемат на влизане в сградата и на снимките се вижда, че е заменил кожените панталони с черен костюм и прозрачен кафяв топ с гол гръб.

От снимките става ясно, че на партито са присъствали дъщерята на Lenny, Zoë Kravitz и бившата му съпруга Lisa Bonet. Не е известно дали годеникът на Zoë, Channing Tatum, е бил сред гостите. 

Сред тях обаче е била актрисата Salma Hayek, която сподели видео от събитието. Тя е била в компанията на съпруга си François-Henri Pinault, а в клипчето попадат още супермоделът Naomi Campbell, комикът Chris Rock и китаристът на Kravitz, Craig Ross. 

Според източници на американските медии след официалната вечеря е имало парти с диджей, а гостите са танцували под звуците на класическите хитове на Lenny, както и на песни от новия му албум "Blue Electric Light". Премиерата на музикалния проект беше малко по-рано на същия ден. Същите източници казват, че Kravitz лично е съставил списъка с гостите, като в него е била дори учителката му в 4 клас г-жа Goldberg.

Във видео по повод излизането на новия му албум Kravitz казва: 

"Аз съм в Париж, Франция, тук е прекрасен ден, слънцето блести, птиците пеят и "Blue Electric Light" най-после излезе. Изминахме дълъг път, а резултатът е творба, родена от вдъхновение и любов. Благодаря ви за подкрепата, за насърчението, вие ми помагахте да продължавам през всички тези години. Направихте възможно да правя това, което правя. Да правя турнета, за да можем да бъдем заедно и да празнуваме живота... Пожелавам ви любов и мир". 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини