Lewis Capaldi пее за двойнствения си живот в новия си албум

19 май 2023
Lewis Capaldi
Снимка от Animato Music / UMG / Alexandra Gavillet

Lewis Capaldi представи новия си албум "Broken By Desire To Be Heavenly Sent". Колекцията включва три сингъла номер 1 в Обединеното кралство - "Pointless", "Wish You The Best" и "Forget Me" и е продължение на дебютния му успех с "Divinely Uninspired To A Hellish Extent" от 2019 г. 

С ангелски вокали и емоционална откровеност, новата колекция е поглед в разбитото сърце на шотландския изпълнител и се придържа към характерния му стил на дълбоко лични и трудни разговори с хората в живота му - и със самия него - на които слушателят е поканен да присъства. За проекта Lewis си партнира с Max Martin, Malay (Lorde, Frank Ocean) и дългогодишния си сътрудник Phil Plested (James Bay, Bastille). 

Малцина са имали музикален дебют като този на Capaldi и успехът му като артист е засенчен единствено от неподправената му харизма като личност. Завръщането на Lewis беше впечатляващо, като през септември певецът се изкачи директно до върха на британската класация с “Forget Me”. Песента, която скоростно надмина 100 милиона стрийма в световен мащаб, превърна Capaldi в петия изпълнител тази година, чийто сингъл дебютира на първа позиция (Harry Styles, Taylor Swift, Dave и Sam Smith). 

През април излезе музикалният филм "Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now", който се изстреля директно на върха на класацията на Netflix и се превърна в най-гледания филм в платформата в деня на премиерата. Музикантът ще подкрепи новия си албум и с турне тази година. 

 

Новини