Liam Payne отложи турне заради бъбречна инфекция

26 август 2023
Liam Payne
Снимка от БГНЕС

Liam Payne отложи предстоящото си турне в Южна Америка, след като беше хоспитализиран със „сериозна бъбречна инфекция“.

Бившата звезда на One Direction направи съобщението с видео в Instagram.

„С натежало сърце трябва да ви кажа, че нямаме друг избор, освен да отложим предстоящото ми турне в Южна Америка“, написа Payne в поста. „През последната седмица бях в болница със сериозна бъбречна инфекция, това е нещо, което не бих пожелал на никого, и лекарите наредиха сега да си почина, за да се възстановя“.

И добави: 

„Бях изключително развълнуван да дойда да пея за вас, хора. Към всички вас, които сте си купили билети: Много съжалявам. Работим, за да променим графика на обиколката възможно най-скоро, но засега ще възстановим парите за билетите – така че, моля, следете внимателно за актуална информация от местата, от които сте ги купили. Благодаря, както винаги, за любовта и подкрепата и очаквам с нетърпение да се видим скоро“.

Във видео съобщението Payne каза, че наскоро е бил „малко зле“, но е бил заобиколен от „най-добрите хора вкъщи, които се опитват да ми помогнат да се възстановя“. След хоспитализацията е бил посъветван, че сега не е най-доброто време да тръгне на път.

„Надяваме се, че ще направим още по-голямо, по-добро шоу“, завърши той.

Турнето трябваше да започне в Лима, Перу на 1-ви септември, с други планирани спирки в Колумбия, Чили, Бразилия и Аржентина, преди последната в Мексико Сити, Мексико.
 

През юли Payne разказа за престоя си в рехабилитационен център и коментира свои негативни изказвания за One Direction, направени в подкаста на Logan Paul. През юни в "Impaulsive series" Liam каза, че един от бившите му колеги от групата го е блъснал в стена по време на спор. Също така заяви, че "има много причини", заради които не харесва Zayn”.

Във видео в YouTube в началото на юли Payne сподели, че трябва да отдели време за себе си, защото се е превърнал в човек, когото вече не разпознава. Обясни, че е постъпил в клиника в Луизиана, за да сложи ред в главата си. 

Новини