Linkin Park пуснаха "Lost" с вокалите на Chester Bennington

10 Февруари 2023
Linkin Park
Снимка от Facebook

20 години след премиерата на "Meteora", Linkin Park ще издадат специално юбилейно издание на втория си албум на 7-и април. В колекцията ще бъдат включени неиздавани досега песни. 

Едно от тези непознати до момента парчета е “Lost”, което от групата представиха днес. В него отново звучат вокалите на Chester Bennington, който почина през 2017 г. Linkin Park записали “Lost” за "Meteora", но песента отпаднала от финалния списък за албума. Докато се ровели в стари хард дискове, за да търсят материал за юбилейното издание, музикантите попаднали на нея.

“Да намерим този трак беше като да намериш любима снимка, която си забравил, че си направил, сякаш е чакал правилният момент, когато да се разкрие", споделя Mike Shinoda. “От години феновете ни молят да издадем нещо с гласа на Chester и се радвам, че успяхме да изпълним това желание по толкова специален начин. Мисля, че ще паднат, когато чуят и видят всички невероятни неиздавани песни и видео кадри в "Meteora 20". 

“Lost” е една от шест неиздавани песни в "Meteora 20", а в допълнение има демо записи, изпълнения на живо, по-слабо известни парчета, както и неизлъчвани видео материали на групата. 

През 2020 г. Linkin Park пуснаха "Hybrid Theory: 20th Anniversary Edition" в чест на юбилея на дебютния им албум. 

Оригиналът на "Meteora" излиза през 2003 г. и съдържа някои от най-големите хитове на бандата, включително “Numb”, “Breaking the Habit” и “Somewhere I Belong”, както и любимите на феновете “Nobody’s Listening” и “Easier to Run”. От албума са продадени над 8.5 милиона албумни единици до момента, от тях 6.5 милиона са на физически носител. 

Новини