Madonna благодари на децата си, че са спасили живота ѝ

16 октомври 2023
Madonna
Снимка от twitter.com/Madonna

Madonna благодари на децата си, че са спасили живота ѝ. Това стана по време на първия концерт от турнето ѝ "Celebration" в Лондон в събота.

Поп иконата беше хоспитализирана със сериозна бактериална инфекция и остана в интензивно отделение няколко дни по-рано тази година, което я принуди да отложи началото на световната музикална обиколка. 

Когато Madonna се качи на сцената на "O2" в събота вечерта, тя призна, че се е страхувала, че няма да преживее здравословната криза.

„Не мислех, че ще успея. Нито моите лекари“, каза тя пред феновете. "Забравих пет дни от живота си - или смъртта си ... Но децата ми бяха там - и децата ми винаги ме спасяват, всеки път".

Madonna каза, че е "безкрайно щастлива", че децата ѝ гледат шоуто, докато изпълняваше акустично изпълнение на "I Will Survive".

Някои от децата на звездата бяха на сцената през първата вечер - Estere, на 11 години, показа танцовите си движения по време на "Vogue" и накара Madonna и най-голямата ѝ дъщеря Lourdes (27 г.), да размахат ентусиазирано карти с оценка 10.

18-годишният David свири на китара заедно с майка си за изпълнение на "Mother and Father", а Mercy James (17 г.) свири на пиано по време на "Bad Girl".

По време на концерта Madonna говори и за войната между Израел и "Хамас", и заяви, че страда за невинните хора, засегнати от конфликта.

"Сърцето ми се къса да гледам страдащи деца, страдащи тийнейджъри, страдащи възрастни хора. Всичко това е сърцераздирателно“, каза тя. „Но въпреки че сърцата ни са разбити, духът ни не може да бъде прекършен... Можем да се обединим по тъмен и зъл начин или можем да се обединим на основата на светлина и любов. И ако всички имаме това в нашето колективно съзнание, можем да променим света и можем да донесем мир – не само в Близкия изток, но и в целия свят". 

Madonna изпълни редица от най-големите си хитове по време на шоуто, включително "Ray of Light", "Into the Groove", "Open Your Heart", "Holiday", "Like A Prayer", "Justify My Love" и "Vogue".

Турнето "Celebration" отбелязва 40-ата годишнина от нейния голям пробив в музиката със сингъла "Holiday".

Madonna ще има концерти в още държави от цяла Европа, включително Франция, Италия, Германия и Швеция, преди да отпътува за Северна Америка.

Новини