Madonna открива турнето си "Celebration" в Лондон

13 октомври 2023
Madonna
Снимка от Facebook

Кралицата на поп музиката ще даде всичко от себе си за турнето си "Celebration".

След като отложи началото на дългоочакваната си поредица от концерти по-рано тази година, 65-годишната Madonna превзема Лондон от този уикенд с шест разпродадени изпълнения в "O2 Arena".

Според съобщение за пресата, към суперзвездата на сцената ще се присъединят четири от нейните деца, когато излезе на сцената, за да изпълни над 40-те песни в сетлиста.

Шоуто, в което Madonna се събира отново с дългогодишните си сътрудници Stuart Price и Jamie King, се очаква да обхване четири десетилетия от нейната кариера, започнала в Ню Йорк.

Отдавайки почит на ранните ѝ дни, сцената ще бъде разделена на сектори, показващи различни части на града. 

Известна с екстравагантната си мода, звездата ще пресъздаде 17 визии, вдъхновени от архивираните ѝ костюми – и 25 от нейните над 200 членове на екипа ще бъдат само от отдела за костюми.

Според информацията на сп. People тя ще пътува с три мобилни фитнес зали, осем овлажнителя за въздух в съблекалнята си и трима физиотерапевти, които ще ѝ помагат за провеждането на шоутата.

Според изданието тя ще пътува с три мобилни фитнес зали, осем овлажнителя в съблекалнята си и трима физиотерапевти за провеждането на нейните шоута. Както е известно, преди няколко години тя претърпя травми на коляно и бедро. 

След концертите си в Лондон, Madonna ще посети Копенхаген, Барселона, Париж и други европейски градове, преди да приключи 2023 г. с концерти в Бруклин и Вашингтон в САЩ. 

А ето и турнето в числа: 

- 4 десетилетия с най-големите хитове на Madonna на нейното 13-то турне
- 8-мо турне, в което си партнира с режисьора Jamie King
- 24-ма артисти на сцената
- сцена с площ над 400 кв. м — най-голямата досега за турне на Madonna
- 3 мобилни фитнес зали
- 15 държави
- 78 концерта
- 45 огромни куфара с дрехи  
- трима физиотерапевти 
- 80 тона техническо оборудване
- 330 милиона продадени албума 
- над 300 кв. м прожекционни изображения
- над 200 души екип
- на 9 м височина Madonna ще бъде транспортирана из арената.

 

Новини