Madonna се извини след като сгреши града на концерта си

16 януари 2024
Madonna
Снимка от instagram.com/madonna

Madonna се извини на посетителите на концерта си в Торонто, след като по погрешка каза, че се намира в Бостън, по време на последната спирка от турнето си „Celebration“.

Кралицата на поп музиката започна шоуто си в петък, като се обърна към феновете си: „Готови ли сте, Бостън?“. След като осъзна грешката си, тя се поправи.

„Хора, сърдити ли сте ми, защото казах „Здравей, Бостън?“. Съжалявам. Що за дявол е това?“, каза тя на феновете, както се вижда във видео в TikTok, заснето от посетител на концерта.

Madonna призна пропуска си и го сравни с това феновете ѝ да кажат: „Хей, Lady Gaga пее тази вечер!“.

„Не бих искала това“, призна тя. „Искам да кажа, че нямам нищо против Lady Gaga. Обичам я”.
 

@lastwrestlinghistorian #fyp #foryourpage #trending #madonna #celebrationtour #madonnamusic #madonnatotonto #ladygaga ♬ original sound - Alan

Певицата на "Vogue" направи гафа на втората вечер в "Scotiabank Arena" като част от продължаващото си турне. Преди първото си шоу в Торонто в четвъртък, 65-годишната Madonna пя две вечери в Бостън.

Турнето ѝ започна през октомври 2023 г. с четири изпълнения в Лондон. След това тя направи обиколка на Европа, преди да се върне обратно в Лондон, където завърши европейския етап от турнето си през декември 2023 г.

След седмица почивка, тя се върна на сцената за северноамериканската част от обиколката, която започна в Ню Йорк на 13-ти декември.

Madonna обяви световното си турне през януари 2023 г. в чест на четирите си десетилетия в музикалната индустрия.

Турнето трябваше да започне през юли миналата година, но началото се отложи с три месеца, след като певицата беше хоспитализирана заради „сериозна бактериална инфекция“.

 

Новини