Mariah Carey: Още не е време за коледни песни

Според неофициалната кралица на Коледа трябва да почакаме още малко

17 октомври 2022
social
Снимка от facebook

Според кралицата на Коледа, Mariah Carey, все още не е настъпил моментът за коледните песни. 

Звездата, която през последните години се изявява предимно в зимния празничен сезон с хита “All I Want for Christmas Is You”, публикува снимка и кратки клипчета, с които напомни, че някои от феновете ѝ очакват да даде старт на слушането на коледни мелодии. 

Carey превръща тази закачка с последователите си в нещо като традиция от няколко години. Този път тя качи снимка на червената си празнична рокля, захвърлена до ваната. Следва видео, към което е написала “Не още”, а в клипчето тя е във ваната сред балончета пяна и се смее, докато някой ѝ задава въпроса “Кога може да започнем да пеем “All I Want..””. 

Повечето американци изчакват да мине Денят на благодарността (24-и ноември), за да започнат коледния сезон. Carey обаче слага началото на празника в секундата, в която часовникът отбелязва края на Деня на вси светии или Хелоуин, т.е. на 1-и ноември. От този момент нататък отвсякъде може да звучат празничните звънчета на нейната песен. 

Наскоро стана ясно, че Carey се опитва да патентова израза “Кралица на Коледа” за търговски цели, но се появиха поне две други певици, които също имат претенции към “титлата” и изказаха възражения.

 

Новини