Mariah Carey обяви два коледни концерта

На 1-и ноември предстои да излезе и нейна коледна детска книжка

24 октомври 2022
social
Снимка от twitter

Неофициалната Кралица на Коледа, Mariah Carey, обяви първите си планове за празничния сезон. Звездата, която през последните години става особено активна в този период на годината, покани почитателите си да празнуват Коледа заедно с нея по време на два коледни концерта, за съжаление, много далеч от България. 

Специалните изяви ще бъдат в Торонто, Канада, на 11-и декември и в Ню Йорк на 13-и декември. Продажбата на билетите ще стартира в петък, 28-и октомври.

На 1-и ноември, когато вече по традиция Carey обявява за открит коледния сезон и дава начало на безкрайното слушане на коледни песни, особено на нейния хит “All I Want For Christmas Is You”, певицата има подготвена и още една изненада. Тя е под формата на илюстрирана детска книжка, озаглавена “Принцесата на Коледа”

Миналата седмица Mariah се пошегува в социалните мрежи, че все още не е дошло времето за слушане на нейния коледен мегахит. Предстои да разберем дали песента ще достигне първото място в празничното издание на американската класация за четвърта поредна година.

 

Новини