Мария Бакалова сравни Бургас с Лос Анджелис

Актрисата и продуцентът й Юлиан Костов подготвят поредица от филми, които да се снимат в България, със специален акцент Черноморието

25 юли 2021
social
Снимка от Община Бургас

Мария Бакалова от няколко дни е в родния си град Бургас. Това е първото посещение на актрисата за последните две години, в които не спира да пътува между Европа и САЩ, триумфирайки навсякъде с таланта и присъствието си.

Мария Бакалова, придружена от своята майка Румяна Бакалова, се срещна с кмета на Бургас Димитър Николов.

„Бургас ми е в сърцето, тук ми е уютно, това е моят дом, често сравнявам града ни с L.A. И двата града са близки, създават сходни усещания”, сподели Бакалова по време на срещата и допълни , че само преди дни е разпращала снимки и клипове на родния си град към чуждестранните екипи, с които работи, защото много се гордее с всичко, което се случва тук.

Икона на Света Богородица с автор Петя Димитрова от Дружеството на Бургаските художници бе специален подарък за Мария Бакалова от кмета Николов.

В Община Бургас вече е изготвена докладната записка за почетното гражданство на Мария Бакалова и предстои тя да се придвижи по съответния законов ред.

Актрисата и продуцентът й Юлиан Костов подготвят поредица от филми, които да се снимат в България, със специален акцент Черноморието. Продукциите ще имат за цел да покажат богатството на българската природа и таланта на нашите актьори. Те ще си партнират с големи стрийминг платформи, като Netflix, Amazon, HBO, където вече имат изградени контакти.

Новини