Меган Маркъл се завръща към подкастите

14 Февруари 2024
Meghan и Harry
Снимка от БГНЕС

Меган Маркъл се завръща към подкастите! Deadline съобщи, че херцогинята на Съсекс е подписала нов договор за подкаст с Lemonada Media. Сделката не само ще даде на Маркъл нова поредица от подкасти, но и ще разпространи нейните предишни Spotify podcast Archetypes до всички подкаст платформи.

„Горда съм, че вече мога да споделя, че се присъединявам към брилянтния екип на Lemonada, за да се завърна към любовта си към подкастинга“, каза Маркъл в изявление за Deadline. „Възможността да подкрепим компания, основана от жена, със списък от провокиращи мисли и изключително забавни подкасти е фантастичен начин да започнем 2024 г. Толкова съм нетърпелива да мога да го споделя скоро и съм изключително щастлива, че се присъединявам към семейството на Lemonada.“

Новината идва по-малко от година след като Маркъл и нейният съпруг принц Хари се разделиха със Spotify, три години след като подписаха сделка за 20 милиона долара. Гости на Маркъл в Archetypes бяха Серена Уилямс, Джамила Джамил, Шохре Агдашлоо, Илана Глейзър, спорен епизод с Марая Кери и др.

Маркъл и принц Хари наскоро се появиха на червения килим на ямайската премиера на Bob Marley: One Love. Според People принц Хари и Маркъл не са били в Ямайка от пътуването си през 2017 г. за сватбата на приятеля на Хари Том „Скипи“ Инскип.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини