Мемоарите на Matthew Perry излизат на български език

Звездата от "Приятели" разказва за живота си в "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо"

22 ноември 2022
social
Снимка от издателство РИВА

Мемоарите на световноизвестния актьор Matthew Perry са преведени на български език. Книгата “Приятели, любовници и голямото ужасно нещо” ще излезе на книжния пазар на 5-и декември. В нея звездата откровено споделя за връзките си, пристрастяването и преживяванията си на снимачната площадка на най-популярния ситком на всички времена “Приятели”. 

“Здравей, казвам се Матю, макар че може да ме познаваш под друго име. Приятелите ми ме наричат Мати. И би трябвало да съм мъртъв” - така започва завладяващата история на известния актьор, който ни отвежда по пътя от детската си амбиция за слава до пристрастяването и възстановяването след животозастрашаващ проблем със здравето. 

В една необикновена история, която само той може да разкаже – и по сърдечния, забавен и познат начин, по който само той може да я разкаже – Matthew Perry разкрива историята на разбитото семейство, в което е отгледан, желанието си за признание, което го е довело до славата, и празнотата вътре в него, която не може да бъде запълнена дори от най-големите му сбъднати мечти. 

Той описва подробно мира, който е открил в трезвеността и как се чувства, спомняйки си за “Приятели”, споделя истории за своите колеги и за други звезди, които е срещнал по пътя. Самоосъзнат и със запазената си марка хумор, Perry изобразява ярко битката през целия си живот със зависимостта и това, което я подхранва, въпреки че привидно има всичко. 

“Приятели, любовници и голямото ужасно нещо” е незабравим мемоар, който е едновременно интимен и отварящ очите, както и ръка, протегната към всеки, който се бори с пристрастеността. Непоколебимо честна, трогателна и забавна –  това е книгата, която всички фенове чакаха.

 

Новини