Miley Cyrus не поддържа приятелства със знаменитости

13 юни 2024
Miley Cyrus
Снимка от facebook.com/MileyCyrus

Когато става дума за приятелски връзки, кръгът около Miley Cyrus се стеснява. 

В интервю за предаването "Следващият ми гост няма нужда от представяне" на David Letterman, 31-годишната носителка на "Грами" призна, че не поддържа много приятелства с други знаменитости и обясни защо. 

"Аз не съм много активна в това отношение, не съм и активна част от обкръжението на други изпълнители или знаменитости. Просто нямам усещането, че това са моите хора, когато вляза в стаята. Но има някои артисти, като Beyoncé например, с които се знаем от много дълго време". 

Певицата си припомни и участието си в благотворителния сингъл "Just Stand Up!" през 2008 г. със звездата от Destiny's Child, Mary J. Blige, Carrie Underwood, Fergie, Natasha Bedingfield, Ashanti и много други, когато е била на около 15 години.

"Бях застанала между Rihanna и Queen Bey, а те бяха вече пораснали, прекрасни, вероятно близо до моята възраст сега. Извисяваха се над мен. А аз стоях там, нисичка, с акне, шини на зъбите, а до мен е Mariah Carey, която е обсипана с диаманти. Beyoncé беше много мила с мен тогава".

Неотдавна двете звезди си партнираха за дуета "II Most Wanted" от хитовия кънтри албум на Beyoncé "Cowboy Carter". 

"Сега само като я видях, усетих, че приятелството ни някак е станало по-дълбоко... всичко е въпрос на качество, не на количество". 

В интервюто Miley Cyrus говори и за слуховете, че отношенията с баща ѝ са обтегнати. На въпрос на водещия по темата тя отговори:

“Според мен красотата е в това, че родителите ми бяха отдадени на децата си. Те се грижиха за нас и жертваха много за нас. Всичко, за което мечтаехме, те направиха така, че да бъде възможно". 

За баща си Miley каза:

"Благодарна съм, че можеш да го наблюдавам. Все едно ми е дал карта. И си имам карта, която ми показва какво е добре да правиш и какво е добре да не правиш, научил ме е и на двете... Наследила съм нарцисизма на баща ми". 

По думите на Cyrus като артист и в творческо отношение тя много прилича на баща си, който е кънтри звезда, но е благодарна за възпитанието си на своята майка, която нарече "моят герой". 

Родителите на певицата, Billy Ray и Tish Cyrus, се разведоха през 2022 г. след 30-годишен семеен живот. И двамата по-късно сключиха брак с други хора. Преди дни Billy Ray подаде молба за развод, само 7 месеца след сватбата си с 37-годишната певица Firerose. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини