Мюзикълът „Мамма миа!“ на Софийската опера открива празничния декември

23 ноември 2023
Мамма миа
Снимка от Софийска опера и балет

Празничния месец декември ще започнем с великолепно настроение и мюзикъла „Мамма миа!“ на 2 и 3 декември от 14:00 ч. и 19:00 ч. на сцената на Софийската опeра. След грандиозния летен сезон на открито, сега „Мама Миа!“ ще посрещне зрителите в уютната зала със спомен от горещото лято и в ритъма на вечната музика на ABBA.

След десетки постановки по целия свят и над 60 милиона зрители, този супер хит имаше през юли 2018 г.  премиера с огромен успех и в България, на сцената на Софийската опера и балет.

Многобройните зрители ще имат щастието да се насладят на песните на ABBA "Super Trouper", "Dancing Queen", "Knowing Me, Knowing You", "Take a Chance on Me", "Thank You for the Music", "Money, Money, Money", "The Winner Takes It All", "Voulez-Vous", "SOS", създадени от гениалните автори и бивши членове на групата Бени Андершон и Бьорн Улвеус.

Либретото на Катрин Джонсън по идея на Джуди Креймър ни пренася на гръцки остров, където любовта, страстите и изненадващите ситуации ни въвличат в една завладяваща романтична комедия.

Подробности чуйте в интервюто за Magic на актрисата от мюзикъла Весела Делчева:
 

 

Новини