Monica Bellucci има връзка с Tim Burton

23 Февруари 2023
Monica Bellucci
Снимка от БГНЕС

Monica Bellucci има връзка с Tim Burton. Романтичните отношения между 64-годишния режисьор и 58-годишната италианска се потвърдиха, след като папараци успяха да ги заснемат докато се целуват на публично място в деня на Свети Валентин. На снимките двамата се разхождат по улицата, държат се за ръце и се прегръщат.  

Предполага се, че Tim и Monica са започнали да се срещат миналия октомври, когато и двамата бяха на филмовия фестивал “Люмиер” във Франция, според информация на Daily Mail. Тогава Monica връчи на Tim наградата “Люмиер” за цялостно творчество. 

Звездите все още не са потвърдили официално връзката си.  

За Burton това е първа романтична партньорка след 56-годишната актриса Helena Bonham Carter, с която бяха заедно от 2001 до 2014 г. Тяхната връзка беше много популярна. Двамата работиха и над редица филми заедно, включително “Суини Тод: Бръснарят демон от Флийт Стрийт”, “Планетата на маймуните” и “Булката труп”. Имат и две деца - син на 19 г. и дъщеря на 15 години. 

Bellucci има два неуспешни брака. Първият ѝ съпруг е италианският фотограф Claudio Carlos Basso. Двамата се женят, когато актрисата е само на 20 години и се развеждат шест месеца след сватбата. През 1999 г. Monica се омъжва за френския актьор Vincent Cassel, когото среща на снимачната площадка на филма “Апартаментът”. Те имат две дъщери, на 18 и 12 години. Развеждат се през 2013 г. 

Новини