Мрежата на "Мадам Уеб" оплита кината на Свети Валентин

13 Февруари 2024
Мадам Уеб
Снимка от Форум Филм България

Този Свети Валентин ще бъде наистина специален, защото сме канени на вълнуваща среща с "Мадам Уеб" от утре само в кината. 

Дългоочакваният филм дебютира със специална предварителна премиера в Деня на влюбените, последвана от официалната му такава на 16 февруари. Присъединете се към едно завладяващо преживяване, в което съдбата се преплита със свръхестественото, а всеки избор оформя рамката на реалността. Бъдете сред първите свидетели на загадъчната история на героинята, която се разгръща за първи път на големия екран.

Ново видео зад кадър ни запознава не с кого да е, а със самия злодей – Езекил Симс, изигран от талантливия Тахар Рахим ("Миналото", "Пророк", "Наполеон"). Надникваме в психиката на един наистина забележителен персонаж. Антагонистът Симс е майстор-манипулатор, който притежава мрачен и коварен чар. С ловкия си интелект и арсенал от свръхестествени способности жаждата му за контрол не познава граници и го превръща в герой, който не се забравя лесно. Подгответе се да бъдете заслепени от заплетения сюжет, наелектризиращ екшън и въздействащите образи, които се обединяват в едно незабравимо киноизживяване.

"Мадам Уеб" ни представя Касандра Уеб (в ролята влиза звездата Дакота Джонсън, позната от хитовете "Петдесет нюанса сиво", "Суспирия", "Изгубената дъщеря") – парамедик в Ню Йорк, която след близка среща със смъртта се сдобива с ясновидски способности. Принудена да се изправи срещу мрачни тайни от своето минало, Уеб влиза в контакт с три млади жени, които са свързани по между си и които са предопределени за велики дела в бъдещето... Но само ако успеят да преживеят смъртоносното настояще. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини